R. Bohman Trä & Betong AB

Tjänster

Vi tar fram arkitekt-, bygglov- och konstruktionsritningar med precision och kvalitet.
Om- och nybyggnad

Lösvirkeskonstruktioner

Lösvirkeskonstruktioner är en av R. Bohman Trä & Betong AB:s specialiteter. Denna tjänst innebär att företaget skapar robusta och hållbara byggnader med användning av träramar och konstruktioner. Deras skickliga hantverkare använder högkvalitativt trämaterial för att skapa stabila och säkra strukturer som kan anpassas efter kundernas unika behov. Med lång erfarenhet och expertis inom lösvirkeskonstruktioner kan de skapa allt från mindre till större byggnader med precision och noggrannhet.

Betongarbeten​

Vårt företag är din partner för professionella betongarbeten. Vi kombinerar erfarenhet och teknisk expertis för att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller dina behov. Vårt utbud av tjänster omfattar allt från gjutning och formning till renovering och reparation. Oavsett om du planerar en ny byggnation eller behöver upprusta en befintlig struktur, kan du lita på oss för pålitliga och kostnadseffektiva betonglösningar. Vi är dedikerade till att skapa starka grunder och hållbara strukturer som står tidens prövningar. Kontakta oss för att diskutera ditt projekt och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision med kvalitetsbetongarbeten.

Betongarbeten
Om- och nybyggnad

Totalentreprenader

Totalentreprenader är en komplett byggtjänst som R. Bohman Trä & Betong AB erbjuder för att underlätta hela byggprocessen åt sina kunder. De tar ansvar för allt, från planering och design till byggnation och projektledning. Med en beprövad förmåga att hantera olika typer av projekt, inklusive nyproduktioner, om- och tillbyggnationer samt ROT-projekt, tar de på sig allt arbete och ansvar för att säkerställa att projektet slutförs framgångsrikt och enligt kundens önskemål. Totalentreprenader från R. Bohman Trä & Betong AB ger kunderna en smidig och stressfri byggupplevelse.

Om-och nybyggnad

Vi är specialiserade på om- och nybyggnationstjänster, där vi skapar skräddarsydda och innovativa lösningar för våra kunder. Vår fokus sträcker sig från att omforma befintliga strukturer genom ombyggnation till att skapa helt nya byggnader från grunden. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar design, planering och konstruktion, vilket säkerställer att varje projekt utförs med högsta kvalitet och precision. Vårt mål är att leverera resultat som överträffar förväntningarna och skapar inspirerande miljöer, oavsett om det handlar om att förnya äldre byggnader eller skapa helt nya utrymmen.

Om-och-nybyggnad
Tillbyggnad

Tillbyggnad

Vi erbjuder även expertis inom tillbyggnation, där vi skapar utrymmen som kompletterar och förbättrar befintliga byggnader. Vårt team av erfarna yrkesmän tar sig an varje tillbyggnadsprojekt med dedikation och skräddarsyr lösningar för att möta våra kunders unika behov. Oavsett om det är att utöka bostadsutrymmen, skapa nya arbetsområden eller förbättra befintliga faciliteter, strävar vi efter att skapa sömlösa tillbyggnader som harmoniserar med den befintliga arkitekturen och ökar funktionaliteten. Med vår kompetens och engagemang ser vi till att varje tillbyggnadsprojekt blir en framgångsrik och tillfredsställande upplevelse för våra kunder.

Hör av dig!

Kontaktinformation

Har du några funderingar? Tveka inte att kontakta vårt team.